Βοήθεια


1. Τι χρειάζομαι για να ακούω ραδιοφωνικούς σταθμούς?

Χρειάζεστε σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Αυτό μπορεί να είναι: Wi-Fi, τεχνολογία mobile internet 3G/4G/5G ή ενσύρματη σύνδεση. Για ακρόαση υψηλής ποιότητας, η ταχύτητα σύνδεσης στο διαδίκτυο θα πρέπει κανονικά να είναι τουλάχιστον 1-2Mbps. Όταν χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο μέσω κινητού τηλεφώνου, λάβετε υπόψη ότι η συνεχής ακρόαση διαδικτυακού ραδιοφώνου στα 128kbps καταναλώνει περίπου 1,3GB διαδικτυακής κίνησης την ημέρα.

2. Τι πρέπει να κάνω αν το ραδιόφωνο δεν λειτουργεί?

Να θυμάστε ότι οι περισσότεροι ραδιοφωνικοί σταθμοί εκτελούν περιοδικά εργασίες συντήρησης για σύντομο χρονικό διάστημα προκειμένου να βελτιώσουν την ποιότητα εκπομπής ή την κάλυψη. Αυτό δεν συμβαίνει κάθε μέρα, αλλά μπορεί να προκαλέσει διακοπή της εκπομπής. Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε τις ακόλουθες ενέργειες αυτοβοήθειας που μπορεί να βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματος: Για ορισμένες ροές, πρέπει να περιμένετε 10-15 δευτερόλεπτα για να φορτώσουν πλήρως,
βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας είναι ρυθμισμένη στο σωστό επίπεδο έντασης ήχου,
δοκιμάστε να ξαναφορτώσετε τη σελίδα και να επανεκκινήσετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής,
Βεβαιωθείτε ότι η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο είναι σταθερή,
Καθαρίστε τη μνήμη cache και επανεκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησής σας,
Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση του προγράμματος περιήγησης (ενημερώστε το εάν είναι απαραίτητο).
Αν τα παραπάνω βήματα δεν βοήθησαν στην επίλυση του προβλήματος, μπορείτε να στείλετε ένα αίτημα γράφοντας στη φόρμα ανατροφοδότησης, αναφέροντας το όνομα του ραδιοφωνικού σταθμού και το πρόβλημα. Θα προσπαθήσουμε να επιλύσουμε το ζήτημα το συντομότερο δυνατό.

3. Σε ποια βάση βασίζεται η ταξινόμηση των ραδιοφωνικών σταθμών στον κατάλογο?

Η ταξινόμηση και η θέση κάθε ραδιοφωνικού σταθμού στον κατάλογο εξαρτάται από τον αριθμό των μοναδικών ακροατών καθώς και από το χρονικό διάστημα ακρόασης ενός συγκεκριμένου ραδιοφωνικού σταθμού.