Σχετικά με εμάς


Καλώς ήρθατε στη ραδιοφωνική πύλη Radio-live.gr.

Στόχος του έργου μας είναι να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα ινδικών ραδιοφωνικών σταθμών για δωρεάν online ακρόαση σε μία πλατφόρμα. Μέχρι σήμερα, έχουμε συγκεντρώσει περισσότερους από 650 ραδιοφωνικούς σταθμούς στις γλώσσες Ταμίλ, Χίντι, Παντζάμπι και άλλες.

Έχουμε ταξινομήσει όλους τους σταθμούς ανά είδος και ανά πόλη και πολιτεία. Μπορείτε επίσης να βρείτε τον αγαπημένο σας σταθμό χρησιμοποιώντας τη γραμμή αναζήτησης.

Γιατί μπορείτε να μας εμπιστευτείτε?

   ●  Η δημιουργία και η ανάπτυξη αυτού του ιστότοπου και των σχετικών έργων σε άλλες χώρες του κόσμου πραγματοποιείται από μια ομάδα 35 εξειδικευμένων ειδικών από το κεντρικό τμήμα της Ευρώπης.
   ●  Η ομάδα μας διαθέτει περισσότερα από 6 χρόνια εμπειρίας σε αυτόν τον τομέα.
   ●  Στο διάστημα αυτό, έχουμε μελετήσει και αναρτήσει πληροφορίες για περισσότερους από 30.000 ραδιοφωνικούς σταθμούς από 16 χώρες.
   ●  Περισσότεροι από 600.000 χρήστες χρησιμοποιούν καθημερινά τις ιστοσελίδες μας.
   ●  Συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τους καταλόγους μας, διανέμοντας τους σταθμούς στην πιο φιλική προς το χρήστη μορφή και συμπληρώνοντάς τους με νέα δεδομένα.
   ●  Οι πληροφορίες που τοποθετούμε στις σελίδες της πύλης ελέγχονται προσεκτικά με τις πληροφορίες που αναρτώνται στις επίσημες ιστοσελίδες των ραδιοφωνικών σταθμών.
   ●  Όταν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες των ραδιοφωνικών σταθμών μας παρέχουν τα στοιχεία που λείπουν, τα χρησιμοποιούμε για να δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο υψηλής ποιότητας.
   ●  Προσπαθούμε να ελέγχουμε τακτικά τη συνάφεια του περιεχομένου και να το αλλάζουμε ανάλογα με τις ανάγκες.
   ●  Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και τις ροές ελέγχονται τακτικά.
   ●  Διαγράφουμε ή επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες κατόπιν αιτήματος των κατόχων των δικαιωμάτων.
   
Αν έχετε παρατηρήσει κάποιο λάθος ή θέλετε να βελτιώσετε το έργο, γράψτε στον διαχειριστή μας Alen Smith. στη διεύθυνση info@radio-live.gr.